Winkel

Feel & Experience…

Warm, gezellig, huiselijk, sfeervol, uitnodigend en knus … Decorysa is dé interieurwinkel waar u zich thuis voelt. Kom kijken, voelen en luisteren! Benieuwd naar de nieuwste behang trends of gewoon snel een pot verf kopen? Onze deur staat altijd open! Van gordijnen, stores, overtrekstoffen, behangpapier, tapijten, vinyl, verf en benodigdheden. 

“Wij hebben alles in huis voor een totale make-over van uw woning en dat mét gratis gespecialiseerd interieuradvies én een ervaren en betrouwbare plaatsingsdienst!”

--------------

Come in & Discover…

De drijvende krachten achter Decorysa zijn Isabelle & Yves, een ondernemend koppel dat jaren geleden van start ging als schilders- en behangersduo. Meer dan 20 jaar geleden gingen Isabelle & Yves de uitdaging aan om hun eigen interieurwinkel uit te bouwen én met succes! De winkel opende de deuren in 2001 in Sterrebeek, verhuisde nadien naar Kraainem en settelde zich uiteindelijk in 2017 terug in hun geboortestreek in het bruisende hart van Hoeilaart. 

“In 2017 viel ons oog op het iconische café Betenland in hartje Hoeilaart. We vormden het bruine café om tot een lichte en moderne decoratie winkel met behoud van de authentieke elementen. Dat was een must!”

--------------

Meet & Greet…

Met meer dan 20 jaar vakkennis op haar teller, weet Isabelle perfect te achterhalen wat de stijl is van haar klanten en combineert ze moeiteloos stijlen en kleuren. Ook Pascale is enthousiast deel van het interieurteam en helpt klanten graag verder met allerlei vragen over verf, behang, raamdecoratie en vast tapijt. Ze goochelt met stoffen, kleuren en stijlen en ga voor een interieur dat zit als gegoten.

“Klanten vinden niet enkel hun weg naar Decorysa om een tapijt of een pot verf te kopen, maar komen net langs voor gespecialiseerd kleur- en stijladvies.”

Openingsuren >>
Bekijk onze portfolio >>
Maak een afspraak >>

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x