Schilderwerken Vanstallen

U bent particulier en wil uw huis laten schilderen en behangen? Check!
U bent een bedrijf en wil schilderen of vast tapijt leggen in uw kantoren? Yes!
U bent een horecazaak en wil het interieur van uw restaurant opnieuw inrichten? Top!

Welkom bij Vanstallen Decor, uw expert voor schilder- en decoratiewerken!

Vanstallen Decor is specialist in algemene schilder- en behangwerken én in het plaatsen van vloeren, tapijten en gordijnen. Yves Vanstallen rekent daarvoor op 25 jaar vakkennis en is gekend als een hardwerkende partner die kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt. Zijn gedreven team van 8 vakspecialisten zetten dagelijks hun bekwaamste beentje voor én garanderen een professionele afwerking met de puntjes op de i.

Zoekt u hulp bij een renovatie- of nieuwbouwproject? Vakkundig advies nodig voor de inrichting van uw zaak? Vanstallen Decor maakt een passende offerte. 

Waarvoor mag u Vanstallen Decor bellen?

  • Nieuwbouw- en renovatieprojecten: schilderen, behangen, vloeren en tapijten leggen

  • Binnen of buiten schilderwerken (ramen, deuren, muren, gevels, …)

  • Vloeren leggen (parket, laminaat leggen, vinyl vloer, linoleum, click vinyl…)

  • Behangwerken (fotobehang, retro behang, vliesbehang, behangpapier op maat, …)

  • Gordijnen op maat (overgordijnen, lamellen, jaloezieën, glasgordijnen rolgordijnen, optreksystemen, Japanse panelen, …) 

  • Gepersonaliseerde vloerbedekking (Marmoleum, tapijt, vast tapijt, tapijttegels leggen, …) 

  • Interieuradvies, opmetingen op maat, afwerking en plaatsing

Vanstallen Decor heeft ervaring en expertise en werkt netjes en verzorgd. Wij komen voorbereid en hebben aandacht en respect voor uw interieur én meubels.

Service met een +plus+

Vanstallen Decor is 100% mee met de laatste decoratieve trends, verftechnieken en duurzame materialen. Onze vaste leverancier van kwaliteitsvolle stoffen, tapijten, verven en behang is Decorysa, interieurwinkel in Hoeilaart. Hierdoor leveren wij op tijd én met de juiste afwerking. Wij komen aan huis in heel Vlaams- en Waals-Brabant en streven steeds naar een kwalitatieve en efficiënte topservice. Onze interieur- en onderhoudstips? Die krijgt u er gratis bij! 

Geen tijd om zelf met de verfborstel aan de slag te gaan? Doe beroep op de vakmannen van Vanstallen Decor en renoveer zonder zorgen!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x