Adviseren. Inspireren. Decoreren.

Vertel ons jouw interieurproject

Maak een afspraak

Decorysa

Welkom bij Decorysa, de interieurwinkel in Hoeilaart die letterlijk en figuurlijk alles in huis heeft voor een geslaagd interieur. Ontdek onze nieuwe decoratie winkel in hartje Hoeilaart en laat u adviseren en inspireren door kleuren, stijlen en geuren. 

Een nieuwe inrichting, een grote renovatie of een kleine opfrissing? Bij Decorysa vindt u alles van verven, behang, gordijnen, stores, vloerbekleding tot schildersmateriaal. 

Een team van interieurexperten staat voor u klaar om kleur- en stijladvies te geven en gidst u met de glimlach naar een interieur dat past als gegoten. 

Kom thuis bij Decorysa!

store

Winkel

Breng een bezoekje aan interieurwinkel Decorysa gelegen in het dorpscentrum van Hoeilaart. Het Decorysa team ontvangt u met open armen.

style

Producten

Decorysa voorziet alles voor een geslaagd interieur: kwaliteitsverf, behang, gordijnen, stores, vast tapijt, houten & vinyl vloeren & zetelovertrekken

verified_user

Advies

Van kleuradvies tot opmeting, de interieurexperts van Decorysa geven met kennis en expertise advies in de winkel of komen aan huis.

build

Plaatsing

Geen tijd of zin om te behangen, schilderen of plaatsen van vloeren en raamdecoratie? Decorysa werkt al jaren samen met Vanstallen Decor.

Adviseren. Inspireren. Decoreren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x