Advies

>> Kleur- & stijladvies

Decorysa heeft een toptalent voor interieur, design, kleur en stijl. Of u nu langs komt voor een pot verf of een volledig nieuwe binnenhuisinrichting? Ons team staat voor u klaar en kiest samen met u sprekende kleuren- en stijlcombinaties aangepast aan uw smaak en uitstraling van uw woning. Een moderne betonlook, een warme gezellige ruimte, een vrolijke kinderkamer, een strakke Scandinavische stijl of exclusieve en luxueuze accenten? Wij weten perfect welke gordijnen, tapijten en verfkleuren uw look ondersteunen en versterken.

>> Maatwerk & opmetingen

De essentie van maatwerk zit hem in de precisie en details. Dat heeft Decorysa goed begrepen. Alles in onze interieurwinkel kan op maat versneden of gemaakt worden. Maar voor we dat doen, komen we graag ter plaatse! We komen binnen en snuiven meteen de sfeer op in uw woning. We luisteren, stellen de juiste vragen en meten nauwkeurig op zodat we niets over het hoofd zien. Onze nauwe samenwerking met ons confectieatelier garandeert dat gordijnen, stoffen, voiles, kussens en stoel- en zetelbekleding steeds volgens de regels van de kunst secuur worden afgewerkt, machinaal of met de hand. 

>> Service met een +Plus+

Decorysa verwelkomt elke klant met een glimlach. U wilt uw creatieve ideeën aftoetsen met een expert of gezellig rondsnuffelen tussen onze stoffen? Graag! We ontvangen u met open armen in de dorpskern van Hoeilaart voor een vrijblijvende babbel rond stijlen, merken, stoffen en kleuren. Krijgt u graag een interieurexpert thuis over de vloer? Dat kan indien u nadien ook gebruikt maakt van onze producten. Ook na de verkoop geven we zonder meer aanbevelingen, tips en tricks over het onderhoud en zorgen we voor een op-en-top plaatsing.

Decorysa biedt vertrouwen en vakmanschap onder één dak.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x