Adviseren. Inspireren. Decoreren.

Vertel ons jouw interieurproject

Welkom bij Decorysa, de interieurwinkel in Hoeilaart die letterlijk en figuurlijk alles in huis heeft voor een geslaagd interieur. Ontdek onze nieuwe decoratie winkel in hartje Hoeilaart en laat u adviseren en inspireren door kleuren, stijlen en geuren. 

Een nieuwe inrichting, een grote renovatie of een kleine opfrissing? Bij Decorysa vindt u alles van verven, behang, gordijnen, stores, vloerbekleding tot schildersmateriaal. 

Een team van interieurexperten staat voor u klaar om kleur- en stijladvies te geven en gidst u met de glimlach naar een interieur dat past als gegoten. 

Kom thuis bij Decorysa!

Kom thuis bij Decorysa!

WINKEL

store

Breng een bezoekje aan interieurwinkel Decorysa gelegen in het dorpscentrum van Hoeilaart. Het Decorysa team ontvangt u met open armen.

PRODUCTEN

touch_app

Decorysa voorziet alles voor een geslaagd interieur van kwaliteitsverf en benodigdheden, behang, gordijnen, stores, vast tapijt, houten en vinyl vloeren tot zetelovertrekken.

ADVIES

verified_user

Van kleuradvies tot opmeting, de interieurexperts van Decorysa geven met kennis en expertise advies in de winkel of komen aan huis.

PLAATSING

build

Geen tijd of zin om te behangen, schilderen of plaatsen van vloeren en raamdecoratie? Decorysa werkt al jaren samen met Vanstallen Decor.

  • VERF

    Zijn bepaalde ruimtes toe aan een nieuw kleurtje of kan uw huis een likje verf gebruiken? Benieuwd welke verf perfect hecht op vochtige buitenmuren? Op zoek naar hoogkwalitatieve muurverf van Trimetal of inzicht nodig over complementaire verfkleuren?

  • GORDIJNEN

    Gezocht! Stijlvolle gordijnen die meegaan met hun tijd? Raamdecoratie die uw huis aangenaam koel houdt in de zomer en lekker warm maakt in de winter? Gordijnen met uitgesproken designs volledig afgewerkt op maat en volgens uw smaak?

  • BEHANG

    Gespot! Origineel print behang voor kinderkamer of meidenkamer? Gepersonaliseerd fotobehang voor uw slaapkamer of retro behang voor in uw keuken? Een accentmuur met exclusief vliesbehang voor net dat tikkeltje meer?

  • STOFFEREN

    Uw zetel versieren met op maat gemaakte kussens? U denkt aan een zetelhoes op maat voor uw oude sofa? Kan een stoffeerder mijn stoelen zo overtrekken dat ze passen in mijn nieuw interieur? Een upgrade van uw stoffen salon door te herstofferen én met de stoffen van uw keuze?

  • GESCHENKEN & DECORATIE

    Op zoek naar woondecoratie om uw interieur een frisse look te geven ? Iemand verrassen met een sfeervolle geurkaars of warme plaid als origineel cadeau? Bij Decorysa hebben we decoratie en geschenken in huis voor elk modern interieur.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x